Atikehanım Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim Sisteminin Genel Amaç ve Temel İlkeleri ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek bilgi çağının gerektiği, bilgi, beceri ve teknolojiyi kullanan, sosyal kültürel aktivitelere ağırlık veren bir okul olarak, kendine güvenen, insanları ve ülkesini seven, geleceğe güvenle bakan öğrenciler yetiştirmektir.

Misyon: Türk Milli Eğitim Sisteminin Genel Amaç ve Temel İlkeleri ışığında; iyi bir yurttaş olabilmek için gerekli temel beceri ve davranışları kazanmış, ilgi ve yetenekleri yönünde hayata ve üst öğrenime hazır, millî ve kültürel değerlerine bağlı, öz güvene sahip, mutlu, çağdaş, kendini ifade edebilen, sosyal yapıcı, üretken, sağlıklı ve özgür bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe = 08.50 - 15.25 Cuma = 08.50 - 15.15
Isınma: Kaloriferli
Sportif Etkinlikler: İl/İlçe düzeyinde yapılan sportif faliyetlerde dereceler.
Bilimsel Etkinlikler: Tubitak 4006, MEB Robot, TEKNOFEST
Proje Çalışmaları: E-twinning
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2020 - Erasmus+ K101 "Happy School, Happy Future!"
Diğer Hususlar: Bilişim alanında 12+1 bilgisayarlık Robotik ve Kodlama atölyemiz mevcuttur.

WEB - https://atikehanim.meb.k12.tr

Adres - BAYRAKTEPE MAH. ŞEHİT AHMET ERSOY CAD. ATIKEHANIM ORTAOKULU BLOK NO: 58 HENDEK / SAKARYA

Yerleşim Yeri - Okulumuz Hendek ilçe merkezindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 1.400 metre uzaktır.