21-22 OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI HK.

NOT: Temaslı veya test sonucu pozitif çıkanların toplantıya katılmamasını,  maskeli gelmenizi ve sosyal mesafeye dikkat etmenizi rica ederiz.

21.10.2021 497

2021-2022 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ATİKEHANIM ORTAOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

Sayın Velimiz;

23.10.2021 Cumartesi günü saat 14.00'de Atikehanım Ortaokulu Aile Birliğinin olağan genel kurul toplantısı yapılacaktır. Genel Kurulumuz, Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği esasları çerçevesinde gerçekleşecektir. Aşağıda belirtilen gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okul bahçesinde yapılacak toplantıya katılmanızı önemle rica ederim.

KADİR GÖRME
                                                                                                                                                                              Okul Müdürü

GÜNDEM MADDELERİ:

1) Açılış, yoklama ve toplantı yeter sayısının tespiti.

2) Açık oylama ile üye veliler arasından bir divan başkanı ve bir katip üye seçiminin yapılması.

3) Okul Aile Birliği Başkanının Genel Kurul açılış konuşması.

4) Okul Müdürünün konuşması.

5) 2020-2021 dönemine ait yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması, görüşülmesi ve ibraya sunulması.

6) 2020-2021 dönemine ait denetim kurulu raporunun okunması, görüşülmesi ve ibraya sunulması.

7) Yönetim ve Denetleme Kurulu seçimleri için aday listelerinin belirlenmesi ve DIVAN'a sunulması.

8) Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu ve Denetleme Kuruluna asil ve yedek üyelerin açık oylama ile seçilmesi.

9) İhtiyaçların giderilmesine yönelik okul aile birliği yönetim kurulunun yetkilendirilmesi.

10) Sosyal Etkinlikler Kuruluna 2 asil, 2 yedek velinin seçilmesi.

11) Okulun eğitim-öğretim kalitesinin yükseltilmesine ilişkin önerilerin görüşülmesi.

12) Dilek ve Temenniler.

13) Kapanış.